Catering

Voor al jouw culinaire wensen op locatie. Wij zorgen ervoor dat je gasten kunnen genieten van een exclusieve catering op maat!

Heb je binnenkort een house warming of gewoon en gezellige groep vrienden te eten? Wij verzorgen de catering van A tot Z. Het verzorgen van het eten alleen is ook een optie. Maar wat is er nou lekkerder dat alles is geregeld: van de drankjes tot aan de aankleding van de setting. Zo hoef je alleen nog maar te ontspannen en te genieten.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Wil je een walking dinner of een uitgebreid warm en koud buffet? Het is allemaal mogelijk. In een persoonlijk gesprek kunnen we jouw wensen doornemen, kan ik je adviseren over de mogelijkheden en kan ik een prijsopgave op maat maken.

monique
Monique van Thuijl
Catering voor huwelijksfeest

"Het moment dat wij besloten om met Edwin in zee te gaan was alleen al speciaal! Hij had gelijk al het ‘ondernemerschap’ in de smiezen.
Eerste reactie naar de plaats waar ons huwelijk zich zou voltrekken was> wat gaaf daar zijn wij ook getrouwd! Mijn volgende vraag was daarna over het eten tijdens het huwelijk, waarop hij reageerde; ik ken nog wel een goede kok. (Hij zelf)
Daarna afgesproken bij het van der valk restaurant en was het zo klaar als een klontje. Proeven van zijn smaak gebeurde zoals iedere dame verwacht, tot in de puntjes. (Dit was bij het restaurant waar Edwin werkte) Ik zou een ieder aanraden om voor Edwin te kiezen, hij luistert niet alleen goed, maar weet het over te brengen naar de gerechten. Tijdens ons Huwelijk in België, was hij niet alleen druk in de keuken met alles, maar ook met onze kleine gasten. 1 daarvan heeft/had kok inspiraties. Echt mooi en grappig om dit terug te zien!"

Scroll naar boven