Freelance chefkok

Heeft jouw restaurant hulp nodig in de keuken omdat de Chefkok ziek is of op vakantie gaat?

Na vele jaren in diverse restaurants te hebben gewerkt van Bistro tot Fine Dining restaurants heb ik genoeg ervaring opgedaan om te kunnen zien wat er een keuken moet gebeuren. Ik pas mij snel aan en ga over tot actie. Mijn kracht in de keuken, buiten het op smaak koken om is het aansturen van een keukenteam. Ik weet snel de juiste personen op de juiste plek te zetten en daardoor een optimaal resultaat te halen uit het keukenteam. Het motiveren van personeel is een onderdeel van het vak waar ik van kan genieten. Mensen nog enthousiaster maken dan dat ze daarvoor waren daar, word ik blij van. Ik heb mede daar door mijn leermeester papieren gehaald.

Voor het uurtarief neem even contact met mij op dan kan ik een passend voorstel doen.

janet
Janet Eilander
mede-eigenaar restaurant De Bon Vivant

"In de zomerperiode heeft freelance kok, Edwin Vrijenhoek, ons uitstekend geholpen in de tijd dat onze chef kok op vakantie was. Zijn rol als vervangend chef gaf steun in onze brigade. Zijn kennis en creativiteit zorgde voor een energieke samenwerking, waarbij ideeën ook zijn meegenomen in de periode erna. Het aanpassingsvermogen van Edwin maakt directe inzet mogelijk; dat hebben wij als zeer prettig ervaren. "

Scroll naar boven