Het restaurant loopt lekker. Goede tafelbezetting en tevreden terugkerende gasten, helemaal goed. Maar doordat je je hier op blijft focussen, kun je het financiële plaatje uit het oog verliezen.
Veel ondernemers zijn druk met het restaurant vullen of gevuld houden, wat logisch is. Maar wat vaak vergeten wordt, is de keukeninslag. Klopt dat nog wel? Kloppen de prijzen nog wel nu de vis per kilo €1,50 ophoog is gegaan? Welke gerechten verkopen het best? Welke bijna niet? Door dit in kaart te brengen, kun je sturen naar een betere winstmarge. En zeg nou eerlijk: Wie wil dat nou niet? Wij zijn niet voor niks ondernemer geworden, toch?!
Of heb je een ervaren Chefkok nodig die met een frisse blik naar je concept kijkt? Die mee kijkt naar de huidige menukaart en de presentatie van de gerechten?
Ik kom graag bij je langs op de zaak onder het genot van een kopje koffie om te kijken waar de knelpunten zitten en wat ik daar voor je in kan betekenen.
De kosten hiervan zijn sterk afhankelijk van het type bedrijf. Ik stel dan ook graag een maatwerk offerte voor je op.