Over Edwin Vrijenhoek

Edwin Vrijenhoek passie voor eten staat voor culinair ontzorgen op maat.

Begonnen in de horeca toen ik 17 jaar was en nu 20 jaar later sta ik nog steeds met even veel passie in de keuken.

Na veel ervaring op gedaan te hebben in diverse restaurants van Bistro to Fine Dining restaurants wil ik nu die ervaring met jullie delen. Jij als gast staat centraal en ik zal er alles aan doen om u een onvergetelijke beleving te verzorgen. Culinaire gerechten die eruit springen in de presentatie en het allerbelangrijkste is de smaak. Mijn kookstijl is gebaseerd op de klassieke Franse keuken als basis wat ik mix met de Aziatische en mediterrane keuken.

Door geregeld bij collega’s te eten houd ik mij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op culinair gebied. Zo blijf ik mijzelf constant prikkelen om nieuwe dingen uit te proberen en verder te ontwikkelen.

Edwin Vrijenhoek
Scroll naar boven